Eigendomsdetails 

CHALET  GUAZAMARA  (ALMERÍA) 120.000 €

Ref. GUPD1BG 

VERKOOP 120.000 € - CHALET
80 m2 gebouwd  1 Slaapkamers1 Badkamers1 x
Ruime Spaanse Cortijo met ongelooflijk potentieel om een ​​prachtig familiehuis te worden. Gelegen op een ommuurd perceel van 1500 m2 met het meest spectaculaire uitzicht op bergen, wijngaarden en velden op slechts 5 minuten rijden van de stad Guazamara en 20 minuten van de stranden van San Juan de Los Terreros.

Het pand is zeer groot en ruim, heeft momenteel een enorme open woon-eetkamer met een open haard en een moderne keuken met veel opbergruimte en werkruimte. Een zeer grote slaapkamer met tweepersoonsbed en een complete badkamer. Met een terras van 200 vierkante meter aan de voorkant van het huis, genietend van de hele dag zon en natuurlijk het uitzicht. Veel mooie kenmerken van het pand, waaronder een broodoven aan de buitenkant, voldoende ruimte om indien nodig meer slaapkamers en badkamers te maken. Neem nu contact met ons op voor een bezichtiging 0034 950466112.

Guazamara is een stad en Spaans gehucht van Cuevas del Almanzora, in de provincie Almería, niet ver van Los Lobos, Pulpi en San Juan de Los Terreros, veel diensten en faciliteiten bij de hand.

Mapa de situación (aprox) Zie kaart

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE
-->