Eigendomsdetails 

HUIS  PILAR DE JARAVIA  (ALMERÍA) 97.000 €

Ref. PJPD7PJ 

VERKOOP 97.000 € - HUIS
70 m2 gebouwd  2 Slaapkamers1 Badkamers1 x
Privé typisch Spaanse cortijo met 2 slaapkamers op privéperceel met zeer privétuin en solárium op het dak, gelegen in het hart van Pilar de Jaravia, een kleine tradicional spaanse stad die goed is aangesloten op transportnetwerken, waaronder een treinstation en op slechts 7 miunte rijden naar de mooie gewilde voor stranden met blauwe vlag van San Juan de Los Terreros.
Het pand is onlangs gemoderniseerd en heeft een gloednieuwe moderne keuken en badkamer. De 2 slaapkamers zijn ruim met goed licht. Ook heeft de woning ruimte om de binnenruimte verder uit te breiden. Vanaf het dakterras heb je een verre uitzicht op zee en een prachtig uitzicht op de bergen van de Aguilon berg rango.
Gelegen op slechts 5 minuten afstand is de opkomende Aguilón golfbaan, een must golfbaan voor een fantastische ronde van golf.
Meer over het gebied: met een heerlijk microklimaat, een plek waar het bijna het hele jaar door schijnt, met goede temperaturen. Prachtig landschap, contrasterende bergen tegen de groene velden en zandstranden. De stranden - U vindt een hele reeks stranden, veilig voor het hele gezin en toegang voor gehandicapten. Het aanbieden van snorkelen en duiken om onder de zee en daarboven te genieten. Golfbanen - Aguilón Golf ligt op slechts 500 meter afstand van de accommodatie, terwijl andere golfbanen Desert Springs, Marina de la Torre en Valle de Este Golf allemaal niet te ver weg te vinden zijn. Voorzieningen - Talrijke bars en strandbar   chiringuito, en een nieuw commercieel centrumaanbod, bars, restaurants, winkels, supermarkten en fitnessfaciliteiten, pilateslessen, lichaamsfitness, hardloopclub en meer. Pilar de Jaravia en San Juan de los Terreros zijn het hele jaar door geopend en bieden faciliteiten voor alle dagelijkse basisbehoeften, waaronder het medisch centrum en de apotheek. Eindelijk, een korte rit zul je vinden; Pulpi en ook Aguilas, met zijn diverse commerciële centra en dienstenaanbod in verband met een veel grotere stad, ligt op korte autorit afstand. Treinen rijden lokaal en maken het gebied voor iedereen toegankelijk zonder dat er een auto nodig is. 1 uur van de luchthaven van Almeria, 45 minuten van de luchthaven van Murcia en 1,5 uur van Alicante. Bovendien verbindt een nieuwe snelweg rechtstreeks met Cartagena en La Manga del Mar Menor.

Mapa de situación

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE