Eigendomsdetails 

PENTHOUSE  SAN JUAN DE LOS TERREROS  (ALMERÍA) 220.000 €

Ref. SJPDF532AMDP 

VERKOOP 220.000 € - PENTHOUSE
91 m2 gebouwd  2 º 3 Slaapkamers2 Badkamers1 x
Penthouse met 3 slaapkamers en 2 badkamers

Perfecte keuze aan woningen! Eerste kwaliteit, moderne lijnen, lichte ruimtes, prachtige gemeenschappelijke ruimtes - tuinen, zwembaden, jacuzzi's en op een steenworp afstand van de zee!
Waar u op de bovenste verdieping woont, wilt u de dag doorbrengen met genieten van uw grote terras en het solarium, waar u uw favoriete hoek van het huis buitenshuis kunt creëren. De sterrenhemel van Mar de Pulpí is hier om u de gelegenheid te geven uw diners en feesten uniek te maken. Elk huis heeft een ondergrondse parkeergarage en de mogelijkheid om een ??berging te kopen.
Mar de Pulpí Jarilla is een appartement met 1, 2 en 3 slaapkamers op een steenworp afstand van het strand. Geniet van de zon op het strand, omringd door groene gebieden met prachtige tuinen. Of je nu zin ??hebt om jezelf te verfrissen of om wat te sporten, relaxen in een van de residentiële zwembaden. De kleintjes willen kunnen genieten van hun verbeelding in de kinderruimtes met een veiligheidsperimeter met schommels en een exclusief zwembad voor hun spellen. Ondertussen kunt u ontspannen en genieten van de jacuzzi van Mar de Pulpí Jarilla: u wilt een droom laten uitkomen. Als u op zoek bent naar een moment van vrede en rust, de paden die het door het uitstekende mediterrane klimaat maken.

 

Mapa de situación

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE