Eigendomsdetails 

CHALET  SAN JUAN DE LOS TERREROS  (ALMERÍA) 349.000 €

Ref. SJPD31C 

VERKOOP 349.000 € - CHALET
332 m2 gebouwd  4 Slaapkamers3 Badkamers
Dit huis is de hemel op aarde! Liefde op het eerste gezicht!  Ongelooflijk landhuis gelegen op een privéperceel in een idyllische en bevoorrechte locatie. Een werkelijk bijzondere locatie met een prachtige bergachtergrond, uitzicht op zee en toch op korte afstand van de beste blauwe vlag stranden in Andalusië, San Juan de Los Terreros. In de onmiddellijke nabijheid van de Aguilon berg, leven in één met de natuur, een korte rit naar de Aguilon golfbaan, een paar meter van de Mina Rica, de grootste Geode van Europa en een treinstation in het dorp. Dit prachtige vrijstaande huis op een perceel van 600 meter is de perfecte plek voor het hele gezin, wat uw interesses ook zijn, golfen, wandelen, zwemmen, zwembad, vogels kijken, winkelen of gewoon ontspannen, er zijn activiteiten voor het hele gezin. Dit huis is uniek en moet gezien worden om zijn schoonheid te voelen, bel het Grupo Platinum Estates team op 950466112. 

Zodra u door de toegangspoort binnenkomt, wordt u overweldigd door de schoonheid van de ruimte. De volledig ommuurde, en prive perceel, met elektrische poort toegang. Deze woning is met liefde en zorg ontworpen en gebouwd, in een stijl die past bij het type huis en de omgeving.  Een oprijlaan, met een overdekte pergola voor schaduwrijk parkeren. De woning bestaat momenteel uit twee delen, elk met een eigen in- en uitgang, ideaal voor een grote familie of vrienden.  Met veel opties om veranderingen aan te brengen, afhankelijk van uw wensen. Een grote binnenplaats in het midden van twee gebouwen, beide hebben een compleet dakterras met uitzicht op zee. Een kant van het huis heeft momenteel een hal, 2 slaapkamers, 2 badkamers, en nog een kamer bestemd voor een slaapkamer, maar momenteel in gebruik als zitkamer. Een mooie binnenplaats aan de achterkant van het gebouw met een terras om te zitten en te genieten van het uitzicht op zee.  Aan de andere kant van de binnenplaats, is een ander huis met een hal, toilet, grote slaapkamer met een ensuite badkamer, een enorme lounge met een eethoek af en een volledig moderne keuken in Amerikaanse stijl, granieten werkbladen en veel bergruimte.  Er is een grote overdekte veranda, met glazen gordijnen die buiten binnenlaten op een kille dag, en de rest van de tijd open laten, genietend van het ongelooflijke uitzicht, in deze ruimte bevindt zich een buitenkeuken met een ingebouwde gootsteen en opslagruimte en koelkast. Er is voldoende ruimte voor banken en stoelen om het hele jaar door buiten te kunnen eten, op welke plek u maar wilt.  Het terras leidt naar het zwembad met nog meer grote terrassen voor de hele familie om van het water en natuurlijk het uitzicht te genieten. Omgeven door tuinen met gemakkelijk te onderhouden bomen en planten. 
Dit is echt een huis om niet te missen, een zeldzame kans om te leven in deze prachtige plek bel ons op 950466112 om een bezichtiging te regelen in persoon of via live link.

Mapa de situación

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE