EEN THUIS CREヒREN

Wij helpen u met het verbouwen van een huis in uw thuis

Eindelijk, je hebt het huis gekocht dat je zo gelukkig maakte. Na wekenlang opties te hebben gezien, papieren te hebben getekend, met banken te hebben gevochten, heb je je sleutels al. En nu?

Verander een huis in uw huis

Grupo Platinum staat na de aankoop nog steeds aan uw zijde en helpt u bij het verbouwen van een huis tot uw nieuwe woning. Wij kennen de beste leveranciers op elk gebied, zodat u met het volste vertrouwen en tegen de beste prijs de producten en diensten kunt contracteren die u zeker nodig zult hebben.

Van een alarm tot nieuwe zonwering. Van een tuinman tot een onderhoudsbedrijf voor het zwembad. Alle diensten die u nodig heeft, gemaakt door erkende professionals en tegen de beste prijs.

Uw speciale touch

Als je eenmaal alles georganiseerd hebt en werkt, wil je je huis dat speciale tintje geven dat je het gevoel geeft dat je er je hele leven in hebt gewoond. Wij stellen u een lijst ter beschikking met de beste decoratie, meubels en stoffenwinkels, zodat u het huis kunt verbouwen tot uw nieuwe huis en het kunt inrichten zoals u altijd hebt gedroomd.

Beheer en verhuur van de woning

Als de woning die u heeft gekocht een investering is die u wilt delen met anderen wanneer u er niet in gaat wonen, dan zijn wij hier aanwezig. In ons team zorgen we voor elk detail van het huis, de reclame, de huurders, de schoonmaak en ook het papierwerk dat wettelijk verplicht is voor een huurwoning.