Eigendomsdetails 

PENTHOUSE  PUERTO LUMBRERAS  (MURCIA) 135.000 €

Ref. PLPD19ATO 

VERKOOP 135.000 € - PENTHOUSE
95 m2 gebouwd  3 º met lift 3 Slaapkamers2 Badkamers1 x
Spectaculair penthouse appartement dat perfect is voor een gezin met een immens terras met prachtig uitzicht op de bergen en de stad, ondergrondse toegewezen parkeerplaats, berging lockup, modern interieur en nog veel meer, gelegen in het hart van de bruisende markt stad van Puerto Lumbreras en binnen handbereik van de talrijke voorzieningen in de stad, waaronder supermarkten, bars, restaurants, scholen, medische voorzieningen, en nog veel meer. De kust kan worden bereikt in ongeveer 30 minuten met de auto.

Bij het betreden van het pand wordt u onmiddellijk begroet door een gevoel van helderheid en moderniteit binnen dankzij de grote glazen ruimte in de belangrijkste, open-plan leefruimte. Binnen deze ruimte is er een moderne keuken, met veel levendige kasten, een volledig assortiment van moderne apparatuur, en een ontbijtbar. De rest van deze kamer wordt momenteel alleen gebruikt als eetkamer, maar er is genoeg ruimte om deze kamer te gebruiken als woon-eetkamer, maar aangezien een groot deel van het terras volledig is omsloten, gebruiken de huidige eigenaren de nieuwe ruimte die ze hebben gecreëerd als een woonkamer. Vanuit deze kamer is ook toegang tot een handige bijkeuken, en de tweede badkamer, uitgerust met een douche. Via dubbele openslaande deuren komt u op het terras, een fantastische ruimte waar u ongeacht het weer van kunt genieten, dankzij de uitgebreide luifel die het mogelijk maakt het terras in zijn geheel af te sluiten. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op de bergen en de stad Puerto Lumbreras zelf. Een gang leidt van de belangrijkste leefruimte naar de drie slaapkamers en de resterende badkamer, die allemaal groot genoeg zijn voor tweepersoonsbedden en opslag, en twee van de slaapkamers hebben directe toegang tot het terras. De resterende badkamer is uitgerust met een ligbad. 

De ondergrondse parkeergarage is gemakkelijk toegankelijk voor voertuigen van alle formaten, en de berging heeft een verrassend grote omvang met zeer hoge plafonds, waardoor het kan worden gebruikt om veel spullen op te slaan. Neem nu contact met ons op 950466112 voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijke of virtuele bezichtiging van het pand.

Mapa de situación

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
243
44