Eigendomsdetails 

CHALET  AGUILAS  (MURCIA) 314.000 €

Ref. AGP15OB 

VERKOOP 314.000 € - CHALET
377 m2 gebouwd  3 Slaapkamers2 Badkamers
Exclusieve vrijstaande villa op slechts een korte wandeling naar de kust, de promenade en de jachthaven in Aguilas.  Luxe woning met 3 slaapkamers, een combinatie van modern design, kwaliteit en functionaliteit. Ruim onafhankelijk perceel met terrassen, privé tuin en zwembad, plus parkeerplaats. Hoge ramen, veel licht en ruimte, een grote woonkamer van open ruimte concept, ingerichte keuken met veel werk-en bergruimte, directe toegang tot de buitenkant om te genieten van de terrassen en het zwembad. Een slaapkamer met een badkamer op de begane grond, een trap leidt naar de 2 verdere slaapkamers, familie badkamer en ruim terras op de eerste verdieping. Een ondergrondse kelder is inbegrepen in de prijs, parkeerplaats, kinderspeelruimte, kantoor, muziekkamer, u beslist!!!  En een dak solarium is ook beschikbaar als een extra optie indien nodig. Verhuisdatum ept 2023.

Gelegen in een exclusieve woonwijk, van slechts 21 woningen die hier worden gebouwd, dus u moet ons nu bellen om de uwe te reserveren voor slechts €5000.  U kunt uw huis naar eigen smaak inrichten, dit is een geweldige kans 950466112. 

Dit gebied biedt een aangename en rustige omgeving die tegelijkertijd te voet verbonden is met het strand (4 minuten), de jachthaven en het stadscentrum van Aguilas. Alle diensten en vrijetijdsopties zijn te voet bereikbaar, zoals supermarkten, restaurants, chiringuitos, gezondheidscentrum, fitnesscentrum, duiken, enz. Een unieke optie voor iedereen die op zoek is naar een rustige omgeving zonder af te zien van de nabijheid van het strand, de zee en alle diensten en voorzieningen.

Bel ons nu om uw woning te reserveren en begin met het maken van uw gepersonaliseerde thuis.  Uw persoonlijke onroerend goed adviseur wacht om u te helpen 950466112.  Gelegen in Águilas, op de grens met Almeria, het beste van twee werelden.  Een uitzonderlijk gebied aan de Costa Cálida op slechts 50 minuten van de luchthaven van Murcia of Almeria en 1u40 van de luchthaven van Alicante. Het gebied is via de snelweg verbonden met de steden Cartagena, Murcia en Alicante en de rest van de stranden van Murcia en Almeria. De plaats is bereikbaar met lokale treinen.

Mapa de situación

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE